Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Merkezimizin Müdürü Doç. Dr. Mustafa AYKAÇ, Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülselam ARVAS'ı ve Karatekin Üniversitesi Darülhadis İslam Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cemil LİV'i Ziyaret etti.

Merkezimizin Müdürü Doç. Dr. Mustafa AYKAÇ, Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülselam ARVAS'ı ve Karatekin Üniversitesi Darülhadis İslam Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cemil LİV'i ziyaret etti. Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet İhsan OĞUZ'un da katıldığı ziyarette Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Darülhadis İslam Araştırmaları Merkezi ile merkezimizin faaliyetleri ve işbirliği imkanları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 


Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Abdülselam ARVAS, düzenlemiş oldukları "Maveraünnehir'den Anadolu'ya Hadis ve İlim-İrfan Geleneği" konulu uluslararası sempozyumda Cumhuriyet Dönemi ilim adamlarından Muhammed İhsan Oğuz'un hayatı ve eserleri konusunun da sempozyum konularına dahil edildiğini söyledi.